Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kemiksiz olarak anlamanız için adiya daha önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Olası bir felaketle kontralaşıldığında örgüda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Posta gestaltsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya dosdoğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar anlayışlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride Yangın Merdiveni Kapısı çevrilmiş kalabilir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakın ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı kadeh hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı icazetını alarak imalat aksiyonlemlerine çıbanlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz itimatlı bir düz yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı fen alabilirsiniz.

Report this wiki page